Snapdragon 810-zel jöhet az LG G4 is

Az idén minden bizonnyal az LG is leleplezi aktuális csúcsmodelljét, nem mintha persze a G Flex 2 ne lenne ilyennek betudható. A G sorozat újabb tagja valamikor a következő hónapok során mutatkozhat be, az egyik görög oldalnak köszönhetően pedig egész sok információ napvilágot látott az egyelőre csak G4 néven emlegetett telefonról.

A fenti képernyőképet állítólag már egy Android 5.0 operációs rendszert futtató G4-ről készítették, eszerint a kamera 16 megapixeles lesz, ami maximálisan 5312 x 2988 pixel felbontású fotókat jelent, 16:9-es képarány mellett. A hajlított kijelzős mobil után egyáltalán nem meglepő, hogy a zászlóshajó lelke is egy Snapdragon 810 SoC lesz, a bejelentésig remélhetőleg megoldódnak majd a chipset melegedési problémái. A G4 minden más téren szintén a felső kategóriát képviseli majd, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelző, melynek képátlója még nem ismert, de pletykák szerint 5,3 hüvelykre redukálódhat (a G3 ugye 5,5 hüvelykes). RAM-ból 3 GB juthat, bár a szakértők szerint az LG jobban tenné, ha például a Xiaomihoz hasonlóan 4 GB rendszermemóriát használna. Akárhogy is, korrekt ajánlat lesz a G4 is, pontos megjelenési dátumról viszont egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Az LG G2 lollipopos frissítése is kiszivárgott

    Érkezik a tavalyi LG csúcsmodellre is az Android 5.0-ás frissítés, amiről egy képernyőkép tanúskodik.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés