Tízmillió G4-et értékesítene az LG

Az LG G3 remekül sikerült és jól is fogyott az elmúlt hónapokban világszerte. Az 5,5 hüvelykes képátlóhoz vékony oldalkeretek tartoztak a kényelmesebb kezelésért, a formavilág pedig azóta több másik LG készülékben is visszatért, úgyhogy ma már a második számú koreai gyártó csúcseszközei is egyértelműen azonosíthatók.

LG G3
Az LG G3 2014 egyik top ajánlata volt

Az LG nem elégszik meg a G3 sikereivel a The Korea Times szerint, amely az információit a gyártó egyik munkatársától, még pénteken, Barcelonában szerezte. Az egyelőre még bejelentés előtt álló G4-ből a koreaiak állítólag tízmillió darabot, vagy annál is többet szeretnének értékesíteni globálisan, éppen ezért odahaza, Európában és az Egyesült Államokban is komoly reklámkampányra készülnek, hogy az új készülékről mindenki időben értesüljön. A G4 várhatóan áprilisban mutatkozik be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Áprilisban érkezhet az LG G4

    Koreai lapértesülések szerint a márciusi Mobile World Congress helyett áprilisban, Dél-Koreában hullhat le a lepel a rendkívül sikeres LG G3 folytatásáról.

  • Snapdragon 810-zel jöhet az LG G4 is

    A dél-koreaiak idei csúcstelefonja hardveresen a konkurensekhez hasonlóan nagyon erős lesz, a kamera is 16 megapixelesre fejlődik.

Hirdetés