Az LG G2 lollipopos frissítése is kiszivárgott

A G2 a tavalyi év egyik legjobb androidos okostelefonja volt, és az a készülék, amelyik a G3 formavilágát és sikereit megalapozta. Az 5,2 hüvelykes, Full HD-s megjelenítő, a 13 megapixeles kamera, a 3000 milliamperórás akkumulátor és a Snapdragon 800-as rendszerchip sokaknak a mai napig bőven elég, ezért új készülék helyett inkább az új Android főverziót várják, bár a rendszerfrissítés a G3 esetében nem sikerült hibátlanra.

Az LG G2 már az 5.0.1-es Android verziót kaphatja meg

A most kiszivárgott képernyőkép a G2-n éppen ezért a javított, 5.0.1-es nyalókás verziót demonstrálja, azaz az LG-nél is tisztában lehetnek azzal, hogy a korai verziók nem bugmentesek, ezért érdemes dolgozni egy kicsit a kiadásra szánt változaton. Egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy a Lollipop mikor érkezhet a G2-re, mindenesetre a jövő év eleje tűnik a legvalószínűbbnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés