Sajtóképen a kétkártyás LG L80

A korábbi hagyományokat követve az LG idén is jól átlátható termékvonalakba rendezi az alsó és középmezőnybe szánt termékpalettáját, melyek közül az L Series III sorozat első három tagja, az L90, L70 és L40 a februári Mobile World Congress során került leleplezésre. A dél-koreai vállalat az év során néhány új további taggal is bővíti majd a portfólióját, melyek közül a kétkártyás L80 első sajtóképei is napvilágra kerültek. A relatíve magas sorszámú modell technikai fronton egyáltalán nem tartozik a túlságosan erős megoldások közé, de az Android 4.4 KitKat operációs rendszer, és a képernyő különböző területeinek koppintásán alapuló LG Knock Code feloldási mechanizmus jelenléte sokat javít az összképen.

Az LG L80 egyértelműen a nagyobb méretű mobilok kedvelőit veszi célba, bár az 5 hüvelykes paneljének 480 × 800 képpontos felbontása kissé alacsonynak tűnik. A motorháztető alatt szintén átlagos paraméterekre lehet csupán számítani, de szerencsére az 1,2 GHz-es kétmagos processzora 1 GB operatív memóriával gazdálkodhat, és szerencsére a mindössze 4 GB belső memória bővítésére is lehetőség nyílik. A 2540 mAh kapacitású akkumulátor elsőre egész izmosnak tűnhet, de a méretes kijelző és a kétkártyás kivitel még így is igen erős terhelést jelenthet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Újabb LG G3 képernyőfotók érkeztek

    A frissített menürendszer mellett a QHD felbontást is megerősítették a dél-koreai vállalat csúcsmodelljének legújabb képernyőfotói.

  • Sajtóképen az LG L65

    Kétmagos processzorral szerelt kompakt alapmobillal bővíti kínálatát a kisebbik dél-koreai gyártó.

  • LG G Pro 2 - G, mint gigantikus

    Az LG fogta tudása legjavát és belepakolta egy jókora készülékházba, így megszületett a G Pro 2, amelyet a G2 fölé pozícionáltak.

  • Ráncfelvarrást kap a G2 mini

    Magasabb felbontású kijelzővel dobja piacra az LG idei csúcsmodelljének visszametszett változatát az amerikai Sprint.

Hirdetés