Sajtóképen az LG L65

A legfelső mezőnybe szánt G3 mellett számos olcsóbb megoldás is készül az LG boszorkánykonyhájában, melyek közül a megbízható forrásairól ismert @evleaks az L65 jelű modell sajtóképét szellőtette meg. Az egyszerű vonalvezetésű készülék technikai fronton nem nevezhető igazán előremutató ajánlatnak, viszont az Android 4.4 KitKat operációs rendszer és a dupla SIM foglalat jelenléte mindenképp dicséretes.

Az 1,2 GHz-es kétmagos processzorral szerelt LG 65 kijelzőjéről jelenleg csupán annyit tudni, hogy 4,3 hüvelykes lesz, de a felbontásáról egyelőre nincs információ. A hátoldali kamerával 5 megapixeles fotók készítésére nyílik lehetőség, ám a nem túl fürge processzor miatt Full HD videofelvételek rögzítésére nem lesz mód. Az LG L65 várható áráról szintén nincs információ, de a valamivel jobban felszerelt L70 Indiában jelenleg 54 000 forintnak megfelelő áron kapható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G Pro 2 - G, mint gigantikus

    Az LG fogta tudása legjavát és belepakolta egy jókora készülékházba, így megszületett a G Pro 2, amelyet a G2 fölé pozícionáltak.

  • Előrendelhető az LG L70

    Április első napjaiban kezdődhet meg az LG középkategóriás KitKat modelljének szállítása.

Hirdetés