Picike lett a Sony Xperia Ace 2

De nem valami acélos. A dizájn és a méret mindenesetre szimpatikus, de a hardver belépő szintre esett.

Egyszerű, kis készülék lett a Sony Xperia Ace 2, ami továbbra is Japánban lehet alternatíva azoknak, akik kompakt készülékre vágynak. A méret tényleg megnyerő, 140 x 69 x 8,9 milliméter és 159 gramm, ebbe 5,5 hüvelykes, HD+ IPS panel került Gorilla Glass 6 védelemmel, van IP68 hitelesítés és még 3,5 milliméteres jack csatlakozó is.

A lapkakészlet viszont igen szerény. A MediaTek Helio P35 nem egy erős megoldás, már nem is kifejezetten friss, a 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely pedig igen spórolós, még akkor is, ha utóbbi bővíthető. A kamerarendszert sem vitték túlzásba, van egy  13 megapixeles főszenzor, ezúttal már OIS nélkül és egy 2 megapixeles mélységérzékelő, szelfizni pedig a kijelzőbe cseppenő 8 megapixeles egységgel lehet.


[+]

Az akkumulátor legalább tisztességes méretű, 4500 mAh ezzel a hardverrel nagyon ígéretes, gyorstöltésről viszont nem tudunk. A 22 ezer jenbe (körülbelül 58 ezer forint) kerülő készülék erős visszalépés az elődmodellhez képest, a kijelző mérete azért úgy nőtt, hogy a készülék fizikailag alig, de a felbontás csökkent, nincs optikai stabilizálás és a hardver sem különösebben izgalmas. De legalább ennek megfelelően olcsóbb is lett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés