Piacon a gigatelepet 5G chippel kombináló Doogee szörny

A V Max 22000 mAh-s telepét mi már kipróbáltuk, most a vásárlók is megtehetik.

A sokk és az akaratlan mosoly volt a két tipikus reakció, amikor a teszthéten a Doogee V Maxot ismerősöknek és családtagoknak megmutattam. Elvégre nincs 22000 mAh-s akkumulátor, 6,58"-es és 120 Hz FHD panel, valamint Gorilla Glass, IP68/69K és MIL-STD-810H védelemmel felturbózott ház óriásméret nélkül.

Így is sokkoló a 178,5 x 83,1 x 27,3 milliméteres és 543 grammos monstrumot kézbe venni, és egyfelől roppant fárasztó használni, másfelől ugyanilyen okokból izomfejlesztésre kitűnő segédeszköz. Ami nem mellesleg minden hazai 4G és 5G sávot támogat a MediaTek Dimensity 1080-nak köszönhetően, amihez 12 GB RAM-ot és 256 GB-os UFS tárolót csaptak – a sebességben nincs is hiba plusz microSD kártyával a tárhely bővítése is opció.


[+]

Az akkuméretben rekorder V Max természetesen nálunk is minden üzemidőtesztet újraírt, átlagos használattal pedig akár az egyhetes töltésráta is meglehet. A Doogee ráadásuk kész saját energiatöbbletét USB porton másokkal megosztani, miközben maga 33 watt teljesítménnyel tölthető. Adott a többcsatornás GPS egység, az NFC mobilfizetési opcióval, a dupla nanoSIM foglalat és a WiFi 6 modem, valamint a sztereó hangszóró.


[+]

A kameraszett sem spórolós: hátul 108 megapixeles Samsung ISOCELL HM2 szenzor munkálkodik főállásban, amihez 16 megapixeles ultraszéles és 20 megapixeles Sony „éjjellátó” kamerát mellékeltek, erről itt írtunk részletesen. Az előlapra 32 megapixeles kamera került. A V Max értékesítése ezen a héten indul az AliExpressen és a Doogeemallon, az előbbi esetében 329,99 dolláros bevezető áron február 13-a és 17-e között.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés