Aprócska strapatelefon a Doogee-tól sok extrával

A Doogee Smini valóban picike, de szívós kialakítást és praktikus extrákat kínál, az N50 Pro pedig mutatós mindenesként érkezett a kínálatba.

Két új modellt is bemutatott a Doogee, a kissé furcsa hangzású névre keresztelt Smini viszont annál összeszedettebb konstrukció lett. Az  IP68, IP69K és MIL-STD-810H minősítésű ház mindössze 133 x 60 x 13,5 mm és 155 gramm, ebbe egy 4,5 hüvelykes, qHD+ (480 x 1170 pixel) felbontású TFT panel került, amit a hátlapon egy másodlagos, szintén színes kijelző egészít ki állapotinformációkat (hőmérséklet, páratartalom, idő, dátum, töltöttségi szint és töltés állapota) megjelenítő funkcióval. A kiegészítő kijelző mellett egy 50 megapixeles AI kamera és egy 2 megapixeles makró áll rendelkezésre.

A Sminit a 6 nanométeres Helio G99 működteti 8 GB RAM és akár 7 GB virtuális RAM társaságában, 256 GB belső tárhely mellett, ami maximum 2 TB-ig bővíthető microSD kártyával. A készülék a GPS, a GLONASS, a Galileo, a Beidou és az AGPS adatai alapján tájékozódik, a WiFi 802.11ac szabványon dolgozik, van NFC, két nanoSIM-hely, fizikai gyorsindító gomb és ujjlenyomat-olvasó (oldalt), a 3000 mAh-s telep pedig 18 wattos teljesítménnyel tölthető. A Dooge Smini fekete, ezüst és lilás árnyalatban választható.

Doogee N50 Pro
Doogee N50 Pro [+]

A másik újdonság az N50 Pro, ami egyszerű felszereltséggel, de mutatós kivitelben hozza a belépő szintet (valamilyen) nyolcmagos MediaTek szettel, viszont 8 GB operatív memóriával, amit a rendszer szükség esetén további 12 GB-tal tud kiegészíteni a 256 GB-os belső tárhelyből. Ez utóbbi maximum 1 TB-ig bővíthető is. A 6,52 hüvelykes, HD+ kijelzőn az Android 13 jelenik meg a legfrissebb biztonsági protokollal, fotózni pedig a Samsung által szállított 50 megapixeles főkamerával vagy a 2 megapixeles makróval tudunk, önarcképet a 8 megapixeles, kijelzőbe cseppenő szenzor készít. A 187 grammos készülék gránitfekete, levendula és mentazöld színekben készül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés