Óriásphablet érkezhet a Honor műhelyéből is

Mostanában elég sok óriásmobil bukkan fel 6,5 hüvelyk körüli megjelenítővel, gondolhatunk a Xiaomi Mi Max, az Asus Zenfone 3 Ultra és a Lenovo Phab 2 Pro készülékekre is, a kínai hírközlési hatóság információi és fotói alaphán úgy tűnik, hogy a Huawei sem akar kimaradni erről a piacról, és rövid időn belül bemutatják a Honor V8 Max névre hallgató, 6,6 hüvelykes kijelzőjű telefonjukat. A „kis" testvérhez hasonlóan ebbe is Kirin 950 kerülhet, a nyolcmagos processzor maximális órajele 2,3 GHz-en várható, ehhez 3 gigabájt RAM és 32 gigabájtos belső tároló tartozhat, ez utóbbi microSD segítségével lesz bővíthető.

Úgy tűnik, hogy elég jó lesz a kijelző/előlap arány.
Úgy tűnik, hogy elég jó lesz a kijelző/előlap arány. [+]

Az előlapi kamera 8 megapixeles lesz, a hátlapon pedig 13 megapixeles egység foglalhat helyet a villanó és az ujjlenyomat-olvasó közelségében. Nem lehetünk meglepődve a 219 grammos tömegen és a 178,8 x 90,9 x 7,2 milliméteres dimenziókon, a vékonysága kimondottan kellemessé teheti majd a használatát, ha már szinte lehetetlen lesz átérni a kijelzőt egy kézzel.

A unibody készülékház lassan teljesen alapvetővé válik a mobiloknál.
A unibody készülékház lassan teljesen alapvetővé válik a mobiloknál. [+]

A megjelenés pontos időpontjáról és az árról nem esett szó, először nyilvánvalóan Ázsiában próbálja ki magát a kütyü, és ha sikert akar, akkor talán egy európai változatot is láthatunk a nem túl távoli jövőben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Indul a Honor dömping

    Az európai bemutató mellett a kínai piac is részesül újdonságokból, az óriás X30 Maxot beleértve.

Előzmények

Hirdetés