Oppo 3007 a TENAA oldalán

Megkapta a kínai hírközlési felügyelet, a TENAA jóváhagyását az Oppo 3007 névre keresztelt készülék. A weboldalon felbukkanó középkategóriás masina a leírás alapján az Oppo Find 7 kistestvére lehet, hiszen 4,7 hüvelykes, 720p felbontású IPS kijelzővel rendelkezik, aminek meghajtásáért egy 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzor felel, 1 GB RAM társaságában.

Az elődleges kameramodul 8, a másodlagos pedig 5 megapixel felbontású képek rögzítését teszi lehetővé, előbbi videofelvételi képességeit 720p-re korlátozták. A hátlap elég minimalista dizájnt kapott, az előlap érdekessége pedig az alul elhelyezkedő zöld sáv és a felette található három érintésérzékeny vezérlőgomb. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel forgalomba kerülő, 137,6 x 68,8 x 8,95 milliméteres dimenziókkal és 126 gramm tömegű újdonság hivatalos megjelenéséről és áráról egyelőre még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen belülről az Oppo N3 kameramodulja

    Egyre többet lehet megtudni a forgatható kamerarendszeres Oppo N3-ról. A mostani renderkép a bonyolult kamerarendszert bontja elemeire.

  • Megérkezett az Oppo ColorOS 2.0

    Elérhető a Color OS 2.0 UI az Oppo Find 7 és Find 7a tulajdonosok számára, amely számos újítást és remek gesztusvezérlést hoz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés