Megérkezett az Oppo ColorOS 2.0

Hirdetés

Amikor az Oppo Find 7a-t egyik kedves olvasónk felajánlására leteszteltük, azon már a Color OS 2.0 béta verziója futott remek rendszerebességgel és egy rakás hasznos gesztussal. Ezek egy része persze a hivatalos korábbi rendszerverziókon is elérhető volt, ám az Oppo gördülékenyebbé tette a használatukat. Mostantól minden Find 7 és Find 7a tulajdonos számára elérhető a teljes paletta, de vizuálisan is egységesebb és elegánsabb lett a Color OS 2.0, amely immáron az Android 4.4 KitKat-en alapszik.

A gesztusok közül nekünk kifejezetten tetszett a kikapcsolt képernyőre való rajzolás, amivel mondjuk a kamera vagy zenelejátszás volt indítható, vagy számot lehetett léptetni. Bekapcsolt képernyőnél a könnyen felhúzható gesztuspanel tette egyszerűvé valaki hívását vagy egy app indítását szimpla rajzmozdulattal, de a kétujjas hangerőállítás vagy a háromujjas csíptetőmozdulat a kamera előhívására sem volt haszontalan a Find 7a-val töltött napjaink során. A Color OS 2.0 várhatóan a hónap végén elstartoló Oppo N3-ban is tiszteletét teszi.

Azóta történt

Előzmények

  • Közelkép az Oppo N3 kamerájáról

    Hivatalos termékfotó szivárgott ki az Oppo N3 elforgatható kameralencséjéről, amely érdekes borítást kapott.

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

  • Find 7 és Find 7 Lite – hivatalosan is

    QHD kijelzővel és Snapdragon 801 processzorral érkezik az Oppo idei évre tervezett legnagyobb dobása.

Hirdetés