Dupla kijelzővel szerelt Gionee a TENAA oldalán

Úgy tűnik, visszajöhetnek a divatba a szétnyitható kialakítású mobilok, hiszen a korábbi Samsung telefonok megjelenése után most a Gionee gyártósoráról érkezhet egy ilyen készülék. A W900 modellszámon emlegetett masina két darab 4 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel rendelkezik, a fedélzetén pedig az Android 4.4 KitKat teljesít szolgálatot.

Gionee W900

A TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását elnyerő újdonság 550 ppi-s képpontsűrűsége igencsak becsületre méltó, a 14,8 milliméteres vastagság viszont bizonyítja, hogy ilyen technológiát nem nagyon lehet olyan papírvékony házba csomagolni, mint amilyen mondjuk 5,1 milliméter karcsú Gionee Elife S5.1 volt. A leírás szerint egyébként a motorháztető alatt egy 1,5 GHz-re skálázott négymagos processzor dolgozik, RAM-ból 2 GB jutott, a 16 GB-os belső tárhely pedig microSD kártyával bővíthető. A 4G/LTE hálózatokat támogató, 2050 mAh kapacitású akkumulátorral, valamint 5 illetve 13 megapixeles elő- és hátlapi kamerával megáldott készülék érkezésének és régiós elérhetőségének időpontjáról nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

  • Oppo 3007 a TENAA oldalán

    A kínai hírközlési felügyelet jóváhagyását kapta meg a 4,7 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel szerelt újdonsága.

  • Bemutatkozott a Gionee Marathon M3

    A kínai gyártó most nem az extravékonyságra törekedett, hanem középkategóriás telefonjának üzemidejét fejlesztette rendkívülivé, köszönhetően az 5000 mAh-s telepnek.

  • Szétnyitható telefonnal készül az LG

    Az LG Wine Smart a régi időket készül megidézni szétnyitható avagy flipes telefonjával, a bejelentésre a héten kerülhet sor.

  • Gionee GN9005, a legvékonyabb okostelefon

    A kínaiak újdonsága szerezheti meg a legkarcsúbb okostelefon címet, a kiszivárgott képek és információk szerint 5 milliméter vékony lesz.

Hirdetés