Hirdetés

Nemsokára befuthat a Galaxy Xcover 4

Épp a minap ecseteltem, hogy okostelefonos trendek ide vagy oda, kompakt és strapabíró készülékekből is mindig szívesen látunk friss példányokat, hiszen van ezekre piaci igény. Persze, ma már a hagyományos okostelefonok között sem ritka az IP68-as por- és vízálló védelem, a vétlen balesetek túlélésére azonban még mindig a MIL-STD 810G védelem a legfőbb (bár nem 100%-os) garancia, ami alapvető burkolatvastagítással és méretnövekedéssel jár. A Samsung részéről a Galaxy S Active és az Xcover szériák fedik le ezeket a nem ritkán munkahelyi igényeket, és az Xcover 3 márciusban lesz két éves, úgyhogy nem alaptalan ekkor, esetleg február végén, az MWC-re várni a folytatását.

A Samsung Xcover 3 csomagolása nem rejt headsetet
Az Xcover 3 a kevés Samsung stapamobilok egyike volt [+]

Az szinte biztos, hogy az Xcover 4 valamikor befut, hiszen maga a Samsung vitte el a WiFi Alliance szervezethez a szükséges minősítés beszerzésére. Az is bizonyos, hogy az SM-G390F kódjelű ketyere kétcsatornás WiFi modemmel és Android 7.0 Nougat rendszerverzióval jelenik meg, hiszen ez kiderül az Alliance táblázatából. A specifikációra pedig az elődmodellek alapján lehet következtetni: aligha fog egy nukleáris erőmű dolgozni a szívós készülékházban, arra talán ott lesz az S8 Active. Ám ez egyelőre puszta spekuláció, ahogy a bejelentés előtt álló Xcover 4 pontos érkezése is.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös

    A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.

  • Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén

    Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.

  • Megjelent az Xcover 3 Value Edition

    Frissítést kapott a por-, víz- és ütésálló Samsung Galaxy Xcover 3 – a Value Edition már Android 6.0 Marshmallow-t futtat.

  • Samsung Galaxy Xcover 3 - takaros takarás

    Két év után frissült a Galaxy Xcover strapasorozat. A harmadik generiációs Xcover WVGA kijelzőt, négymagos, 64 bites SoC-t, valamint MIL-STD 810G és IP67-es védelmet kapott.

Hirdetés