Nem készül több Meizu MX4 Pro

Érdekes információt osztott meg a GizChina, méghozzá a Meizu fórumát megjelölve forrásként. Ennek értelmében állítólag nem gyárt többet az MX4 Próból a feltörekvő vállalat, ezt a tényt pedig az online hírlap összefüggésbe hozza a minap közölt hírrel, miszerint a tajvani MediaTek befektetett a Meizuba. A dolog pikantériája, hogy az MX4 Próban a sima MX4-gyel szemben nem MediaTek, hanem Samsung rendszerchip dolgozik, méghozzá a 20 nanométeres Exynos 5430-as, ami a tesztek szerint gördülékeny működést és hosszú üzemidőt biztosít.

Tenyérbe simul a lekerekített Meizu MX4
Az MX4 remek telefon volt, az MX4 Pro pedig annál is ütősebb [+]

A jövőben azonban kizárólag mediatekes SoC-kel jelenhetnek meg a Meizu telefonok, és mivel a várhatóan ujjlenyomat-olvasóval érkező "MX5" hónapokon belül a polcokra kerülhet, nem meglepő, hogy a Meizu nem rendel többet a gyártópartnerektől. Természetesen a készleten lévő darabok még értékesítésre kerülnek. Az MX4 Pro egyébként 5,5 hüvelykes QHD megjelenítőt kapott, a nyolcmagos Exynos 5430-at pedig 3 gigabájt RAM és a Mali-T628MP4 segíti a számolási munkában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Kémfotókon a „Meizu MX5”?

    A Meizu újdonsága ujjlenyomat-olvasóval és fémkeretes házzal érkezhet a most közzétett kémfotók alapján.

  • Tényleg ütős lett a Meizu MX4 Pro

    Megérkezett a Meizu abszolút csúcsmodellje, amely a korábban már kiszivárgott specifikációkkal a legnagyobbal ellen kíván harcba szállni.

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés