Hirdetés

Nagy akku, jó kijelző, 4G

Ez jellemzi a Honor legújabb, belépő szintű ajánlatát, ami elsőként Európában elérhető.

Új belépő szintű ajánlattal érkezett ma a Honor az X7b formájában, ami korrekt kijelzőt, nagy akkumulátort, gyorstöltést és 108 megapixeles kamerát kínál százezer alatt. A 229 eurós összeg legalábbis 86 ezer forintra jön ki átszámolva, ez nálunk azért még módosulhat, de általánosságban elmondható, hogy jelenleg ez a Honor legkedvezőbb, friss ajánlata Android 13-mal és MagicOS 7.2-vel.

[+]

A 4G képes Snapdragon 680 mondjuk továbbra sem lenyűgöző, de oké, ehhez viszont választhatunk 6 vagy 8 GB rendszermemóriát 128 vagy 256 GB belső tárhellyel. A gyorstöltés ezesetben 35 wattos teljesítményt takar, a TUV Rheinland által minősített 6,8 hüvelykes LCD panel pedig FHD+ felbontással és 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. Szelfizni a 8 megapixeles előlapi egységgel lehet, a hátlapi képalkotó berendezés pedig egy 108 megapixeles főkamerából, egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű szenzorból és egy 2 megapixeles makróegységből áll. Szóval a tavalyi X7-hez képest jobb kijelzőt, magasabb felbontású kamerát, több RAM-ot, nagyobb akksit és gyorsabb töltést kapunk a b jelzettel együtt, és a sztereó hangzás, jack csatlakozó és az NFC is maradt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Tartja az árát a Honor X7b

    Már nálunk is megvásárolható a Honor legkedvezőbb, belépő szintű ajánlata, a hazai ár alig módosult a már ismert, eurós összeghez képest.

  • Honor X7b - a B csapatnak valamivel jobban megy

    Az európai piacra tervezték ezt a készüléket, és ha valakinek pont IPS LCD kijelző kell a telefonba 5G nélkül, ez egy opció.

  • 5G-s lett a Honor X7b

    A csendben bemutatott modellvariáns csak a lapkakészlet tekintetében tér el, ami így már 5G adatkapcsolatot is lehetővé tesz.

Előzmények

  • Hatalmasat nőtt a Honor az első negyedévben

    Európában, Dél-Amerikában, Afrikában és a Közel-Keleten is jelentős növekedést tudott felmutatni a Honor a 2023-as Q1-ben.

  • Honor X7 - tavaly minden jobb volt

    Újabb versenyző a százezer forint alatti kategóriában, ami egyszerűbb és kedvezőbb árú ajánlatok híján manapság a belépő szint szerepét is betölti. A készülékek eléggé hasonlóak, de némelyik azért ki tud emelkedni. De nem az X7 az.

Hirdetés