Tartja az árát a Honor X7b

Már nálunk is megvásárolható a Honor legkedvezőbb, belépő szintű ajánlata, a hazai ár alig módosult a már ismert, eurós összeghez képest.

December elején mutatta be a Honor az X7b modellt, amelyet kifejezetten az európai piacra szántak 229 eurós áron. A belépő szintű készülékre itthon sem kellett sokat várni, tegnap óta elérhető a boltok polcain és a szolgáltatóknál, az ár pedig nagyjából ugyanaz, mint a térképen egy kicsit feljebb/balrább. A 4G képes készülék itthon 89990 forintért választható 6/128 GB-os memóriacsomaggal.


[+]

Ezért az összegért cserébe Snapdragon 680-as szettet kapunk, 6,8 hüvelykes, FHD+ felbontású LCD panelt 90 Hz-es képfrissítéssel és 8 megapixeles előlapi szenzorral, a hátlapon pedig egy 108 megapixeles főkamera és egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű egység áll rendelkezésre, amit egy 2 megapixeles makró egészít ki. Kellemes extra az NFC, a 3,5 milliméteres jack és a sztereó hangzás, amit a 35 wattos gyorstöltés egészít ki, az akkumulátorkapacitás viszont errefelé csak 5330 mAh lett. A készülék fekete és smaragd színváltozatban választható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés