Ismét beelőzheti a konkurenciát a LeEco

Hirdetés

A LeTV-ből LeEco lett, a kínai tartalomszolgáltatóból pedig egy év alatt újoncból komoly mobilpiaci szereplő, melynek az egyik kézzelfogható jele az volt, hogy mindenkinél korábban dobtak piacra egy Snapdragon 820-as SoC-vel felszerelt phabletet az év elején, a Le Max Pro személyében. A LeEco igencsak komolyan gondolja, hogy ökoszisztémája mögé megfelelő külső és belső tartozzon, és a legfrissebb pletykák szerint ismét elsők lehetnek egy friss rendszerchip beépítésében.

Ugyan arról már pletykáltak, hogy a Zenfone 3 Deluxe néhány piacon, a nyár végén a 823-as Snapdragonnal érkezhet, ez a továbbfejlesztett Qualcomm rendszerchip pedig a Samsung Galaxy Note 6 kapcsán is elhangzott. Ha viszont befut a június 29-e és július 1-je között, shanghajban megrendezésre kerülő kerülő Mobile World Congressen egy ilyen SoC-val felszerelt Le mobil, és hamar boltokba jut, a LeEco megint beelőzheti a konkurenciát. A Snapdragon 823 a GizmoChina leírása szerint a 820 felturbózott változata magasabb órajelekkel és frissebb modemekkel. Arról nem szólnak a pletykák, hogy konkrétan egy új LeEco mobil érkezik-e, vagy egy aktuális modell erősebb változata, mindenesetre valami érdekességet biztosan tartogat a vállalat az idei második MWC-re.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Azóta történt

Előzmények

  • Exynosos mobilt tesztel a LeEco?

    Egyelőre egy LeTV Le 1s fémházában próbálgatnak egy esetleges új LeEco phabletet, méghozzá a Samsung Exynos 8870-es rendszerchipjével.

  • MWC 2016: A LeEco ugródeszkának használná Amerikát

    Megszólaltattuk az idehaza a mobiltelefonjairól ismert LeEco (korábbi LeTV) közösségi médiaigazgatóját, Will Parkot.

  • MWC 2016: Videón a LeTV Le Max Pro

    Videót is készítettünk a kínaiak újdonságának működéséről, ami a világ első Snapdragon 820 chipsettel szerelt telefonja, ami már forgalomba is került.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés