MWC 2016: Ilyen lett a Huawei GX8

A Huaweinél a MateBook és a Mate 8 volt a fő attrakció, ám a standon meg lehetett nyomkodni a GX8-at is, mely a gyártó újdonsága, a közép és a felső kategória határmezsgyéjére pozicionálva. A formaterv és az anyaghasználat kimondottan igényes, a fém háznak és a lekerekített éleknek köszönhetően remekül a kézbe simul az eszköz.


[+]

Az előlapon egy 5,5 hüvelykes, enyhén ívelt Full HD kijelző feszít, TFT-LCD technológiát használ, korrekt fényerővel és betekintési szögekkel. A hátlapi fényképező 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral is rendelkezik, az előlapi fényképező 5 megapixeles. A telefon hátlapján, a kameramodul alatt egy ujjlenyomat-szenzor található, amint az manapság dívik az androidos vonalon.


[+]

A hátlap alatt egy Qualcomm Snapdragon 616 lapka dolgozik, nyolcmagos, magonként 1,5, illetve 1,2 GHz órajelű processzorral és Adreno 405 grafikus gyorsítóval - utóbbit egy kissé gyengének éreztük a felbontás mellé, ez a működés közben is éreztette hatását. Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh.


[+]

A készülék tehát a specifikációk és a külső alapján is a G8 egyik alternatív verziója, mely a lapkakészletben tér el az említett modelltől. Az USA-ban 350 dollárt kóstál, ami járulékos költségek nélkül 97 ezer forintot jelent.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés