A Huawei Honor 4X is a TENAA-nál járt

Hirdetés

Újabb készülék bukkant fel a kínai hírközlési felügyelet, vagyis a TENAA oldalán. A leleplezés előtt álló 5,5 hüvelykes Huawei Honor 4X elsősorban a Xiaomi olcsó phabletjeivel kíván versenyre kelni igazán kedvező, 130 dolláros indulóárával, amely mellé egész jó specifikációkat mellékelnek. Ilyen a 720p-s kijelző, az 1,2 gigahertzes 64 bites Snapdragon rendszerchip, a 2 gigabájt RAM, az 5 megapixeles előlapi kamera és a 13 megapixeles hátlapi szenzor.

A csúcskategóriás Huawei készülékekkel, mondjuk az Ascend Mate7-tel szemben a Honor 4X műanyag házat kap, és küllemre sem kell semmi eget rengetőre számítani, a 30 ezer forint körüli hazai ár viszont igencsak irigykedésre adhat okot, főleg, ha a Honor 4X-nek is olyan jó lesz az üzemideje, mint a Huawei készülékeknek mostanság.

Azóta történt

  • Honor 6X – sztereó kamerával

    Full HD kijelzővel, sztereó kamerával és nyolcmagos processzorral szerelt Huawei csúcsmobil képe bukkant fel a TENAA oldalán.

  • December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

    A Huawei cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Honor márka következő készüléke december közepén kerülhet bejelentésre két darab hátlapi kamerával.

  • Érkezik az EMUI 3.0 a Honor 6-ra

    Az Emotion UI harmadik generációs felületét a remekül árazott Honor 6 is megkapja hamarosan.

  • Lebukott a Honor 4X

    A hivatalos megjelenés előtt napvilágot láttak információk a kínaiak üdvöskéjéről, mely Kirin 620 chipsettel kerül forgalomba.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor 4 Play

    LTE modemmel és 64 bites Snapdragon processzorral felvértezett filléres telefonnal rukkolt elő a Huawei.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

  • Honor 3C Play – nagy tudás „fillérekért”

    Huszonháromezer forintnak megfelelő áron debütál a Huawei HD kijelzővel, négymagos processzorral és dupla kamerával felvértezett kétkártyás okostelefonja.

  • Huawei Ascend G750 - óriások kora

    A kínai gyártó újdonsága hatalmas kijelzővel, két SIM kezelésének lehetőségével, valamint nyolcmagos processzorral támad, mindemellett jól is néz ki.

Hirdetés