Mobilarena TV: ZTE Blade V

Talán már mindenki hallott az ZTE-ről, akik tavaly a telefonok kiszállításának számában az előkelő negyedik helyet szerezték meg. Ez hatványozottan jó hír számukra úgy, hogy lényegében a nagy gyártók mögé zárkóztak fel, pedig ismert mobilos történelmük nem nyúlik túl hosszúra. Mai adásunkban is a kínaiak egyik "szemefényéről", egészen pontosan a ZTE Blade V-ről fogunk társalogni. A motorháztető alá zsúfolt Qualcomm Snapdragon 200 MSM8225Q lapkakészletben rejlő négymagos, egyenként 1,2 GHz-re skálázott processzor megfelelő sebességet produkál, amiben egyébként az 1 GB-nyi RAM is segít, bár azt azért ki kell emelni, hogy az ezekhez társuló Adreno 203 már messze nem számít egy izmos grafikus chipnek. A Blade III utódnak is tekinthető telefon esetében a kínaiak maradtak a jól bevált 4 hüvelykes IPS kijelzőnél, de az eddig használt 480 x 800 pixeles felbontáson sem változtattak semmit.

Az adást 18 órakor kezdjük, igyekszünk minden fontos tulajdonságról szót ejteni, de addig is várjuk a készülékkel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Blade Super - őrült ellentét

    A kínai gyártó újdonsága viszonylag kedvező áron kínál HD IPS kijelzőt és kétmagos hardvert, a szoftver és a sebesség viszont nem tökéletes.

  • ZTE Blade G - G lett és pont

    A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

  • ZTE Blade III - újra éles lehet az a penge

    ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.

  • ZTE Nova V6500 - olcsó kettősség

    A ZTE Nova V6500 egy kellemes árfekvésű, Androidot futtató, két SIM kezelésére alkalmas készülék, ám más téren nem mondható erős ajánlatnak.

Hirdetés