Mobilarena TV: négymagos, két SIM-et kezelő Huawei

Rég volt nálunk Huawei termék, ezért is örültünk, amikor beesett szerkesztőségünk ajtaján a G525, amiről előzetes annyit tudtunk, hogy két SIM-et kezel, négymagos processzora van és 1 GB RAM található benne. Mindezért 50 ezer forintot kérnek el a hazai kiskereskedések, itthoni garanciával és szervizzel, tehát papíron egész jóféle ajánlatnak tűnt a masina.

A G525 persze nem pályázik a csúcsmodellek babérjaira, de a Huawei azért beletett egy-két olyan apróságot, amivel kelendőbbé tudja tenni. Ilyen a qHD IPS kijelző, ilyen az átrajzolt felhasználói felület, vagy éppen a dts hangchip. Nem vártunk csodákat, de az esti adásban megmutatjuk, hogy milyen az, amikor egy komolyabb márka nekidurálja magát, hogy felvegye a kesztyűt a megszámolhatatlanul sok, Kínából érkező, MTK processzoros gépekkel. Este 6-tól kezdődik a mai adás.

Azóta történt

  • Huawei Ascend G525 - belül más

    Hordákban érkeznek a piacra a középáras, két SIM-et is kezelő telefonok. A sok, viszonylag ismeretlen márka után a Huawei is meg akarja mutatni, hogy miképpen kell ezt csinálni.

Előzmények

  • Huawei Ascend G510 - árapály

    A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.