Megérkezett az Oppo Mirror 3

Hirdetés

Nagy lendülettel kezdi meg az idei esztendőt az Oppo, ami 50 millió okoseszközt készül 2015-ben értékesíteni. Az R1C-ről alig hullott le a lepel, máris itt egy újabb Oppo mobiltelefon, a 4,7 hüvelykes HD megjelenítővel megáldott Mirror 3.

Stílusos hátlapot kapott az Oppo Mirror 3

A készülék a középkategóriában száll versenybe a 64 bites Snapdragon 410-es rendszerchippel, az Adreno 306-os IGP-vel és 1 gigabájt RAM-mal a fedélzeten. A belső tároló 8 gigabájtos, ami microSD kártyával bővíthető. A dual SIM-es eszköz LTE modemet nem kapott, így 3G a leggyorsabb támogatott adathálózat. WiFi-ből 802.11a/b/g/n modul jár, Bluetoothból pedig 4.0-ás variáns. A Mirror 3 NFC-vel is fel lett szerelve.

A középkategória az Oppo Mirror 1 versenyterepe

Az előlapra 5, a hátlapra 8 megapixeles kamera került, az utóbbi ledes villanót is kapott. Az energiaellátásért 2000 milliamperórás telep felel, ami kissé karcsúnak tűnik papíron. A Mirror 3 a Color OS 2.0.1-es változatával érkezik, Android 4.4.4-es alapokon, és kb. 280 dollárért, azaz mintegy 75 ezer forintért lesz Délkelet-Ázsiában megvásárolható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Hivatalos képeken az Oppo Mirror 5

    A kínai gyártó új készüléke egy elegáns, gyémántra emlékeztető hátlapot kapott, az eddigi információk alapján azonban ezen kívül egy teljesen átlagos okostelefonnak mondható.

  • Megerősítette a Mirror 5s létezését az Oppo

    A kínai vállalat ugyan még nem mutatta be hivatalosan, ám már elismerték, hogy hamarosan érkezik a Snapdragon 400 SoC-vel szerelt készülék.

Hirdetés