Ötvenmillió készüléket értékesítene jövőre az Oppo

Hirdetés

Az 2014-es esztendő mobilos fronton a rendületlenül előretörő kínai gyártóktól volt a leghangosabb. A Xiaomi sikereiről számtalanszor beszámoltunk mi is, a Huawei újabb remek készülékekkel biztosította be a helyét az élmezőnyben, a Lenovo pedig a Motorola felvásárlásán túl mobiljainak Európába hozatalával ágyazott meg komolyabb eladási mutatóknak.

Oppo Find 7a
Az Oppo Find 7a szerkesztőségünkbe is ellátogatott, itthon azonban hivatalosan nem lehetett megvásárolni

Jövőre az Oppo lehet az egyik olyan gyártó a Meizu mellett, amelyik nemzetközi vizeken is komoly eredményeket mutathat fel. A Digitimes úgy tudja, a Dongguanban székelő vállalat idén 25-30 millió okoseszközt adott el, a jövő évi cél pedig ötvenmillió készülék leszállítása, amiből 35 millió a Kínai Népköztársaságban, a többi pedig a nemzetközi piacokon kerülne értékesítésre. A Find 7 várható utódja mellett a nemrégiben elstartolt Oppo N3 és R5 is kiveheti a részét a sikerekből.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Az AnTuTunál járt az Oppo R5

    Az ultravékony Oppo R5 kipróbálta magát és a 64 bites Qualcomm rendszerchipet a népszerű teljesítményteszten.

  • Megérkezett az Oppo ColorOS 2.0

    Elérhető a Color OS 2.0 UI az Oppo Find 7 és Find 7a tulajdonosok számára, amely számos újítást és remek gesztusvezérlést hoz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés