Hirdetés

Megérkezett az legújabb Redmi Pro előzetes

Megannyi pletyka és előzetes után Lei Jun, a kínai óriásvállalat vezérigazgatója is megmutatta a Redmi Prót, méghozzá a saját kezében, megvillantva a dupla hátlapi kamerát és a telefon egyébként nem kis méretét. A gyártó egyébként már igazolta a MediaTek Helio X25, a tízmagos, 2,5 GHz-es processzor és a 4 gigabájt RAM meglétét, emellett pedig biztosan számíthatunk az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőre, a 4 gigabájtnyi rendszermemóriára és a hátlapi kamera 13 megapixeles felbontására.

A dupla hátlapi kamerarendszer ezen a plakáton is befigyel.
A dupla hátlapi kamerarendszer ezen a plakáton is befigyel. [+]

Ha hihetünk a feltételezéseknek, akkor a Pro a legdrágább Redmi lesz, amit valaha kiadott a gyártó, de még így is nagyon korrektnek tűnik az árazása: állítólag 1299 jüant (körülbelül 55 000 forintot) kell majd Kínában fizetni az alapváltozatért. A hivatalos bemutatóra holnap, azaz július 27-én kerülhet sor.

Azóta történt

  • Váratlan holmikkal áll elő a Xiaomi

    Habár a Xiaomit általában a mobilkommunikációs eszközökkel azonosítjuk, meglehetősen sok egyéb mindenfélét is gyártanak.

  • Két új Xiaomi készülék a TENAA-nál

    Feltehetően a Xiaomi Redmi 4 és Redmi Note 4 kapott hitelesítést a kínai Hírközlési Hatóságnál, mindenesetre a két várható készülék specifikációja már biztos.

Előzmények

Hirdetés