Lollipopra frissült a Honor 6 és a Honor 4C

Október 28-án ünnepli első születésnapját a Honor, mint különálló márka. A bemutatkozónak szánt berlini sajtóeseményen a Honor 3C mellett a százezer forintos csúcsmodellt, a Kirin 920-szal felszerelt Honor 6-ot is megnyomkodhattuk, későbbi tesztünkben pedig annyira jól szerepelt a mobil, hogy a Különösen ajánlott plecsnit hódított el tőlünk. A mobil egész idáig Android KitKat rendszerverzió alatt futott, most viszont a Honor 4C-vel együtt megkapta a legfrissebb Lollipopot, az 5.1.1-et.

Lollipopra frissült a Honor 6
[+]

A kezelőfelület is frissült, a Honor 7-ben kipróbált és bemutatott Emotion UI 3.1-et kapta meg az elődmodell is. Egyelőre csak a gyártó indiai honlapjáról tölthető le (Honor 6-hoz már az európai oldalról is elérhető) az 1,3 gigabájtos frissítés, OTA verzióról még nem esett szó. A build száma H60-L04C151B510, dátuma pedig szeptember 18. Hivatalos changelogot nem adott ki a gyártó, de a Lollipop legnagyobb előnyeit (továbbfejlesztett biztonság; új animációk; értesítések a zárképernyőn; alapértelmezett ART futtatókörnyezet, stb.) minden bizonnyal élvezni fogják a modellek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés