Limitált kiadású Asus Zenfone Selfie várható

Néhány hete jelent meg az Asus Zenfone Selfie-ről szóló cikkünk, az önarcképek készítésére kihegyezett mobil legfőbb érdekessége nem meglepő módon az előlapi kamerája volt, ami 13 megapixeles, ráadásul tartozik hozzá egy kéttónusú villanó is. A nálunk járt mobil 32 gigabájtos háttértárral próbálta magát belopni a szívünkbe, most viszont érkezik belőle egy Deluxe kiadás, ami 128 gigabájtnyi belső tárolóegységet kapott. A hátlapján lévő, mozaikos hátlap a Zenfone Deluxe-kiadások velejárója, az igencsak feltűnő rózsaszín festés helyett viszont remélhetőleg lehet majd valami visszafogottabbat is választani.

Limitált kiadású Asus Zenfone Selfie várható
Kattintásra galéria nyílik! [+]

Belegondolni is nehéz, hogy majdnem 128 gigabájtra hány darab szelfit lehet rögzíteni, ráadásul a Deluxe-vonal sem hagyta el a microSD támogatást. A fent említett különbségeken kívül viszont ugyanazt a mobilt kapjuk, amit már ismerünk, 5,5 hüvelykes Full HD kijelző, Snapdragon 615 lapkakészlet és 3000 mAh kapacitású akkumulátor. A készülék áráról sajnos semmit nem tudunk, illetve az is kérdéses, hogy hány darabot gyártanak a kütyüből.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Zenfone blog: A Zenfone család tagjai

    Az Asus offenzívát indított az okostelefonos piacon, a Zenfone család már most rengeteg tagot számlál és még nem is jelent meg a piacon mindegyik modell.

  • Asus Zenfone Selfie - belenézni a felárba

    Jókora előlapi kamerával jön a tajvani gyártó gépe, amely egyébként a középkategória felső szegmensébe tartozik. Jól kitalált, sokoldalú eszköz, de érnek a szelfik ekkora felárat?

  • Mobilarena TV: békés arcot vágok

    Az ASUS is beszállt a szelfimobilos gyártók közé, a Zenfone Selfie nagy felbontású előlapi kamerával vakuval próbálja kielégíteni az erre fogékonyak igényeit.

  • Hivatalosan is bemutatkozott az Asus Zenfone Selfie

    A tajvani Computex kiállításon az ASUS bemutatta szelfiorientált mobilját, amely 13 megapixeles, lézeres autofókusszal ellátott előlapi kamerát kapott.

Hirdetés