Hivatalosan is bemutatkozott az Asus Zenfone Selfie

Volt már szó arról, hogy az ASUS is bemutat egy szelfiorientált mobilt, most pedig a tajvani Computex kiállításon hivatalosan is leleplezték a Zenfone Selfie-t, ami 13 megapixeles elő- és hátlapi kamerát kapott. Mindkét érzékelőhöz lézeres autofókusz tartozik (ilyet láttunk az LG G3 és G4 esetében is) is, de a két kamera nem teljesen azonos, a szelfik készítéséhez egy nagylátószögű lencse tartozik (24 milliméteres gyújtótávolsággal rendelkezik), a hátlapon pedig 28 milliméteres gyújtótávolságú F/2.0 apertúrájú érzékelő található. Mindkét oldalra kéttónusú ledes villanópár került.


[+]

Az önarckép-hullámot sok gyártó igyekszik meglovagolni: a HTC tavaly bemutatta a Desire Eye-t, amit szintén 13 megapixeles, autofókuszos szenzort kapott dupla ledes villanóval és rengeteg extra funkcióval. A Sony is előjött már szelfimobiljával: az Xperia C4 erős MediaTek hardvert kapott, igaz, az előlapi kamerája csak 5 megapixeles, szimpla ledes vakuval felszerelve.


[+]

Hardveres téren a felső-középkategóriába sorolhatjuk a Zenfone Selfie-t, az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS LCD kijelzőhöz Qualcomm Snapdragon 615 lapkakészlet tartozik Adreno 405-ös grafikus gyorsítóval, illetve 2 vagy 4 gigabájt memóriával. A belső tárolóegység 16, 32 és 64 gigabájtos egységekkel is megvásárolható lesz, microSD kártyával pedig tovább lehet a Zenfone Selfie tárolóját bővíteni. Az Android 5.0 Lollipopon alapuló ZenUI-t futtató készülék ára és megjelenési időpontja még nem ismert.

Ilyen kihajtható védőkeret is vásárolható a Zenfone Selfie mellé
Ilyen kihajtható védőkeret is vásárolható a Zenfone Selfie mellé [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés