Hirdetés

LG blog: Kicsit lassan, de biztosan megkapjuk az ICS frissítéseket

A SlashGear egyik újságíróját is nagyon foglalkoztatja az, hogy az LG okostelefonjai mikor fogják megkapni az Android Ice Cream Sandwich operációs rendszert, már ha egyáltalán megkapják azt. Épp ezért hozzánk hasonlóan érdeklődött a gyártónál, mely egyébként sok kritikát kap amiatt, mert készülékein nem az Android rendszer legfrissebb változata fut; például a mostanában piacra került Optimus Sol E730-on is "csak" 2.3.4 fut, melynek hátrányait egy átlagfelhasználó egészen biztosan nem érzi, de elég indok az internetes hangadóknak, hogy nekiugorjanak a koreai gyártónak.

Az LG most hivatalosan is megerősítette, hogy az Optimus 2X, Optimus Sol és Prada 3.0 készülékek még 2012. második negyedévében meg fogják kapni a frissítést pár olyan modellel egyetemben, melyek hazánkban nem kaphatók: Optimus LTE, my Touch Q, Eclipse. Ezzel a dátummal a felhasználók elégedettek is lehetnének, ám az semmiképp sem jó hír, hogy az Optimus 3D és a gyönyörűre sikerült Optimus Black tulajdonosai csak a harmadik negyedévben fognak az Ice Cream Sandwich-hez hozzájutni.

Az LG nyilván olyan szoftvert szeretne kiadni, mellyel a felhasználók maradéktalanul elégedettek lehetnek, de a 7-9 hónap várakozási idő bizony kínosan hosszú. Valószínűleg sok felhasználó nem is lesz olyan türelmes, hogy ezt kivárja és maga veszi kézbe az Ice Cream Sandwich frissítésének problémáját.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés