Újabb képeken csodálható meg a Meizu MX5

Hirdetés

A mai napon a Meizu hivatalosan is lerántotta a leplet az m2 note készülékről, ám a kiváló ár/érték arányú készülék után minden szem a közeljövőben bemutatkozó csúcsmodellre szegeződik innentől. Az MX4 örököse ugyanis már néhány alkalommal felbukkant az interneten, a június 30-ai bemutató előtt viszont úgy tűnik, hogy számos információ kiderül még a masináról, most éppen képeken csodálható meg a phablet.

Meizu MX5

A fotók tanúbizonysága szerint az MX5 esetén unibody fém házra esett a választás, a sima hátlapi felület mellett a kicsit ívelt formavilág figyelhető még meg. Tekintetvonzó az előlapra helyezett, fizikai kialakítású home gomb, ami nagyon hasonlít a Samsung idei csúcsmodelljeinél látott megoldáshoz. A 3,5 milliméteres jack kimenet alulra került, méghozzá a microUSB csatlakozó és a hangszóró mellé.

Meizu MX5

A Meizu zászlóshajója a hírek szerint 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel érkezik, ám nem ez a legnagyobb attrakció, hanem a MediaTek MT6769 chipset, amiben már egy 10 magos processzor dolgozik. Rendszermemória tekintetében 4 GB-ra lehet számítani, a kicsit merészebb pletykák szerint pedig akár egy 41 megapixeles kamera is a hátlapra kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • 41 megapixeles kamerát kaphat a Meizu MX5

    Friss kémhírek szerint a Meizu MX sorozatának legújabb tagja hatalmas felbontású kameraszenzorral érkezik.

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés