Kedvező árcímkét és 2 GB RAM-ot kapott a Honor 4A

Ahogy az korábban várható volt, a Honor ma egy sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb termékét, a 4A-t. Szinte már mindent lehetett tudni a készülékről, így túl nagy meglepetéssel nem tudott szolgálni a vállalat, ám nem is volt rá szükség, hiszen a masina így is sikeres lehet majd az alsó kategóriában.


[+]

Az előlapra egy 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelző került, fölötte pedig egy 2 megapixeles szelfi kamera található. A hátlap ékessége egy 8 megapixeles fényképezőgép. A hardveres erőforrást az 1,1 GHz-es, négymagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 210 SoC biztosítja, a legjobb hír viszont kétség kívül az, hogy 2 GB-nyi RAM került a mobilba. A 8 GB-os adattároló mellett kiemelendő még a duál SIM képesség, és a gyorstöltést is támogató 2200 mAh-s akkumulátor.


[+]

Az Android 5.1 Lollipop operációs rendszerre épülő, Emotion UI 3.1 felülettel ellátott készülék igen kedvező áron kerül forgalomba: a 3G variáns 599 jüant, vagyis 27 ezer forintot, a 4G változat pedig 699 jüant, azaz 31 ezer forintot kóstál (természetesen itthon erre még rájönnének a különböző illetékek, költségek). A Kínán kívül értékesítésről még nem esett szó, de remélhetőleg ez hamarosan bekövetkezik majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés