Kagylótelefonként térhet vissza az Xperia Compact

Ismét lehet apró telefonja a Sonynak, külső kijelző nélkül.

A Sony valahogy mindig kilógott a sorból, ha népszerű dizájntrendekről volt szó, bár épp emiatt vált emlékezetessé az Xperia Z sorozat 2001: Űrodüsszeia ihlette hasábformája. Az újabb modellek pedig a 21:9 arányú, ultraszéles vásznú filmeket megidéző, noccs és lyukmentes képernyőjükkel egyediek. A Sony végül lassan kezd abból a szempontból is trendbontó lenni, hogy nincs hajlítható képernyős okostelefon a kínálatában – még.


(forrás: Sumaho Digest) [+]

Japánból most olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a következő, kulcsfontosságú Xperia egy kompakt modell lesz, méghozzá a hajlítható képernyős kagylótelefon fajtából. Azért azt érdemes hozzátenni, hogy egy mai, flipes foldable is jókora darab akár teljes hosszával nyitva, akár a vastagságával csukva, mindazonáltal mi bármikor aláírunk és szívesen kipróbálunk egy Sony variációt.


(forrás: Sumaho Digest) [+]

Amellett, hogy nem hivatalos renderek is felbukkantak, a Somaho Digest azon filozofál, hogy mennyire lehetne valóban kompakt egy ilyen Xperia, ha a Z Flip4 6,7"-es belső panelje helyett a Sony 6,1"-eset használna. Hozzátesz ugyanakkor a forrás meglehetősen furcsa kéminformációt, ami egy picit csökkenti a hitelességét: állítólag a flipes Sony nem kap külső kijelzőt. Ez viszont erősen korlátozná a használat praktikusságát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés