Július 19-én érkezik a Meizu MX6

Hirdetés

Június 20-ára vártuk a Meizu MX6 bemutatóját, de ebből végül nem lett semmi, és most egy új időpontról szólnak a pletykák: állítólag július 19-én, Pekingben kerül megrendezésre az esemény. Az 5,7 hüvelykes Pro 5 utódaként érkezett 5,2 hüvelykes Pro 6 alapján gondolhatnánk, hogy az MX5 utódmodellje is kisebb lesz, de állítólag marad az 5,5 hüvelykes képátló 1080p felbontás mellett.

Tizenkilencedikei dátumot társítanak az új Meizu bemutatásához.
Tizenkilencedikei dátumot társítanak az új Meizu bemutatásához. [+]

Továbbra is MediaTek Helio X20-ról, valamint 3/32, illetve 4/64 gigabájtos memória/tárolóegység kombóról számolnak be az előzetesek. A hátlapi kamera is marad 20 megapixeles, előre 8 megapixeles egység kerül. A fém hátlaposnak mondott kütyü 1800 jüanba (körülbelül 75 000 forint) fog kinn kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • 2000 jüanos árcímke kerül a Meizu MX6-ra

    A tavalyi modell nyitóárával szinte megegyező áron startol az újdonság is, ezt a Meizu vezérigazgatója közölt kínai blogján.

  • Ismét felbukkant a Meizu MX6

    Most az AnTuTu adatbázisából tudhattunk meg információkat a mobilról, illetve teljesen biztosan állíthatjuk, hogy július 19-én mutatkozik be hivatalosan.

  • Sokan érdeklődnek a Meizu MX6 iránt

    Egy nap alatt 3,2 millióan regisztráltak a Meizu új mobiljának megvásárlására, ami már említésre méltó, még ha nem is minden előjegyzésből születik tranzakció.

Előzmények

Hirdetés