Ismét felbukkant a Meizu MX6

A Meizu MX6 nem egy váratlanul felbukkanó mobil lesz, amikor két hét múlva bemutatkozik, már több forrásból is lehetett róla hallani, illetve a gyártó vezérigazgatója is posztolt már róla a személyes blogján. Nem meglepő tehát, hogy különböző benchmarkok adatbázisában is lehet látni az eszközt, most például az AnTuTuban próbálta ki magát a kütyü, a lent olvashatók megerősítik azokat az információkat, amikről eddig tudtunk: MediaTek Helio X20 (MT6797) rendszerchip, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző és 5-ös főverziójú Flyme.

Az AnTuTu szerint MediaTek Helio X20 kerül a telefonba.
Az AnTuTu szerint MediaTek Helio X20 kerül a telefonba. [+]

Két adat azonban megváltozott, az egyik a kamerákra vonatkozó érték (20,7/8 megapixel helyett 12/5 megapixel), a másik pedig a memória-tárolóegység kombináció, hiszen ha 4 gigabájt RAM-mal fogják adni a 32 gigabájtos verziót, akkor elképzelhető, hogy az olcsóbb, 3 gigabájtnyi rendszermemóriával működő telefonban csak 16 gigabájtos lesz a tároló.

Most már biztos, hogy július 19-én érkezik a Meizu MX6.
Most már biztos, hogy július 19-én érkezik a Meizu MX6. [+]

A sajtómeghívóból már azt is lehet tudni, hogy július 19-én, Pekingben debütál az eszköz, ott minden bizonnyal megtudunk mindent. Az már teljesen biztos, hogy az alapváltozat ára 2000 jüan, az az nagyságrendileg 85 000 forint lesz, de erre természetesen még számos egyéb költség kerül, ha nem Kínában vásároljuk meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

Hirdetés