Hirdetés

Itthon is bemutatkozott a Huawei Mate 9

Sokat ígért, és véleményünk szerint gyakorlatilag mindent teljesített az 5,9 hüvelykes Huawei Mate 9, amelynek a tesztjét még novemberben publikáltuk. A jófajta kijelző és kamerák, a remek összeszerelés és üzemidő, illetve a villámgyors működés csak néhány az előnyös tulajdonságok közül, és ezúttal nem kell megvárni az újévet a méretes phablet hazai beszerzésére. Előrendelhető ugyanis a Kirin 960-as zászlóshajó, méghozzá 230 ezer forintos javasolt végfelhasználói áron, a promócióban egy Harman/Kardon Go + Play mini bluetooth hangfallal megtámogatva.


[+]

Az ezüst, arany és szürke színekben elérhető okostelefon 4/64 gigabájtos változata ezt követően december 6-án bukkan fel a partnerboltokban és a Telekomnál, míg a Vodafone és a Telenor 2017 januárjától kínálja a dupla kamerás phabletet. Fontos érv lehet a vásárlás mellett a P9-cel bemutatkozó 3 + 3 + 3 garancia: aki a HiCare alkalmazáson keresztül regisztrálja Mate 9-ét, három éves gyártói garanciát kap, három hónapos azonnali készülékcserét hardverhiba esetében, és ingyen kijelzőcserét, ha három hónapon belül a phabletet sajnálatos baleset éri.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Huawei Mate 9 lite

    A Mate 9 család negyedik tagja csendben startot el, egészen pontosan halkan cserélte le a Honor 6X brand jelölését Huawei logóra.

  • Bemutatták a Huawei Mate 9 Pro-t

    A kínai belpiacra szánt Huawei Mate 9 variáció lényegében megegyezik a Porsche Design Huawei Mate 9 paramétereivel a méregdrága brandelést leszámítva.

Hirdetés