Hirdetés

Megint lehet strapabíró Samsung csúcstelefon

Igaz, az Exynos 9810 tavaly volt népszerű lapkakészlet.

A strapabíró telefon rétegtermék, a gyártása ezért a komolyabb gyötrésteszteket bíró burkolat mellett az alacsonyabb darabszám miatt is költségesebb. Nem véletlenül ritka a csúcsfelszereltségű darab közöttük, lényegében a Galaxy S8 Active volt az utolsó ilyen ketyere. Tavaly pletykáltak ugyan az S9 strapaváltozatáról, aztán nem lett belőle semmi, most viszont felbukkant a Geekbench oldalán egy ígéretes kódnév.

A Galaxy S8 Active volt az utolsó Samsung topkategóriás strapatelefon
A Galaxy S8 Active volt az utolsó topkategóriás Samsung strapatelefon

A strapasorozatra az SM-G889F kódjelből lehet következtetni, az S8 Active például SM-G892 néven futott. Az universal9810 kódnév pedig az Exynos 9810-et azonosítja, ez futott egyébként tavaly a Galaxy S9 párosban. Az persze még nem biztos, hogy egy potenciális strapamodell tesztelgetéséből lesz mondjuk egy Galaxy S10 Active vagy S10a nevű készülék, ahogy az árazás is kérdéses. A Geekbench tesztet a modell mindenesetre Android 9 Pie rendszerrel és 4 GB RAM-mal futtatta le, 3130 és 9050 pontos eredményekkel.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a strapabíró S8 Active

    Az aktuális Galaxy terepmobil most sem spórolja ki sérülékenyebb fivérei legütősebb specifikációit. Ehhez por- és vízálló védelem, illetve ütés- és rázkódásálló burkolat jár.

Hirdetés