Galaxy blog: Ilyen lehet a Galaxy Note 5

A kéminformációkat rendületlenül közzétevő @OnLeaks hozzájutott egy CAD fájlhoz, amely állítólag a Samsung Galaxy Note 4 folytatásának 3D-s modelljét tartalmazza, és ez alapján közzétett egy videót a YouTube-on, amely körbejárja a szóban forgó, a Galaxy S6-ra egyébként meglehetősen hasonlító eszközt, íme:

Az olasz HDBlog.it is közzétett néhány, saját rajzolású renderképeket, amelyeken ugyancsak fellelhetők az S6 és az S6 edge ívei. Nem lenne egyébként meglepő, ha a várhatóan a berlini IFA-n bemutatkozó Galaxy Note 5 követné az S sorozat által idén indított fém/üveg burkolatos trendet, hiszen a márciusban bejelentett készülékek nem csak mutatósak, összeszerelésük is hibátlan lett.

Így képzeli el a HDBlog.it a Note 5-öt az eddig kiszivárgott információk alapján
Így képzeli el a HDBlog.it a Note 5-öt az eddig kiszivárgott információk alapján [+]

A renderképeken egyébként nem az előlapi ívek a határozottabbak, mint az S6 edge esetében (Note 5 edge állítólag nem is lesz), hanem a hátlap a lekerekítettebb, hogy a készülék még inkább a tenyérbe simuljon. Ami a CAD fájlt illeti, az alapján a Note 5 152,22 és 153,44 milliméter magas, 76,11 és 77,31 milliméter széles, illetve 7,69 és 10,201 milliméter vastag lehet attól függően, hogy hol méri meg az ember. A 10 milliméter fölötti vastagság a kitüremkedő kameralencsénél értendő. Természetesen nincs garancia arra, hogy a mostani szivárgásoknak van valóságalapjuk, mindenesetre az ősz közeledtével egyre nagyobb az esély a hiteles kéminformációkra.

Azóta történt

Előzmények

  • Hajlított 4K-s kijelzővel jön a "Galaxy Note 5"?

    Különféle források szerint a Samsung a következő csúcskategóriás phabletjét az S6 edge-hez hasonlóan ívelt kijelzővel, és a mobilvilágban elsőként 4K-s panellel tervezi felszerelni.

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?