Működés közben kapták le a Note 5-öt és a S6 edge+-t

Több forrás is arról számolt be pár napja, hogy az S6 eladásai és az új iPhone-ok közelgő premierje miatt meg sem várja a szokásos, szeptemberi időpontot és az IFA kiállítást a Samsung, hanem már augusztus 12-én lerántja a leplet a phabletről, amely minden bizonnyal a Galaxy Note 5 nevet fogja viselni. Azt is tudni véli a szakma, hogy a készülék Exynos 7420 vagy 7422-es SoC-vel, 5,7 hüvelykes QHD kijelzővel és persze S-Pennel érkezik, ám olyan sajnálatos kémhíreket is olvasni lehetett, hogy a microSD kártyafoglalat ezúttal kimarad.

Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 5? Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 5?
Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 5? [+]

Olyan renderképeket már közöltünk az egyik ismert kiegészítő gyártótól, a Ringkétől, amelyeken, ha minden igaz, teljes pompájában megtekinthető a Note 5, azonban igazi fényképet eddig nem közöltek a hírek szerint az S6 vonásait megöröklő phabletről, egészen idáig. A MobileFun most azonban hozzájutott pár képhez, amelyeken állításuk szerint a Note 5 látható.

Ez lenne a Samsung Galaxy S6 edge+? Ez lenne a Samsung Galaxy S6 edge+?
Ez lenne a Samsung Galaxy S6 edge+? [+]

A sokat emlegetett nagyobbik S6 edge is megmutatta magát, bár arról már korábban is kiszivárgott pár állítólagos fénykép. A készülék S6 edge+ néven mutatkozhat be, és vagy Exynos 7420-as, vagy Snapdragon 808-as chipsettel fog elstartolni, a különféle pletykák legalábbis ezeket említették meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés