Hirdetés

Bemutatkozott a HTC One M9 Prime Camera Edition

A tajvaniak újdonságát ugyanabba a külsőbe csomagolták, mint a One M9-et, ám más lett a kamera, a chipset és a RAM mennyisége.

A HTC-től csak úgy áradnak a készülékek. Nem elég, hogy bemutatkozott a legújabb csúcsmodell, a 10, nem sokkal később két újabb készülék követte, méghozzá One S9 és Desire 830 néven. A sort pedig most a meglehetősen hosszú névvel illetett One M9 Prime Camera Edition folytatja, amit egy az egyben ugyanabba a burkolatba csomagoltak, mint a tavalyi zászlóshajót, ám más lett a kamera, a rendszerchip, és kevesebb lett a RAM. Kezdjük a fényképezővel, ami immár egy optikai képstabilizátorral ellátott, f/2.0 rekesztértékű, 13 megapixel felbontású egység.


[+]

A készülék lelke a MediaTek Helio X10 chipset, amiben egy 2,2 gigahertzre skálázott nyolcmagos processzor dolgozik, a rendszermemória a One M9-nél kevesebb, mindössze 2 gigabájt, a belső tárhelyen pedig 16 gigabájt adat fér el, ez microSD-vel bővíthető. Más téren nincs változás, az előlapon egy 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző vonzza a tekintetet, maradt az UltraPixel szenzor, valamint a 2840 milliamperóra kapacitású akkumulátor. A készüléket egyelőre Lengyelországban lehet megvásárolni előfizetéses konstrukcióban, listás ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a HTC Desire 830

    A készülék 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel debütált, és nem maradt le az előlapról a BoomSound hangszóró sem.

  • 30%-kal kevesebb One M9 komponenst rendelhet a HTC

    Állítólag csökkenti beszállítói megrendeléseit a tajvani gyártó, melynek hátterében a One M9 várakozásoktól elmaradó eladásai állhatnak.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés