Debütált a One M9+ Prime Camera Edition

A HTC nem túl rövid nevű újdonsága MediaTek Helio X10 chipsettel, valamint dupla kamerás megoldással hívja fel magára a figyelmet.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a HTC piacra dobta a One M9 Prime Camera Edition névre hallgató készülékét (amit egyébként a One M8 burkolatába csomagoltak), most egy újabb mobillal rukkoltak elő a tajvaniak, ami a One M9+ Prime Camera Edition nevet kapta. A kütyüt a HTC hivatalos indiai weboldala listázta.


[+]

Amit a specifikációkról tudni érdemes: a gyártó újdonságának előlapján egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt találunk, belsejében pedig egy MediaTek Helio X10 chipset lakozik, méghozzá 2 gigabájt RAM-mal és microSD-vel bővíthető 16 gigabájtos adattárolóval kiegészülve. Az energiaellátást egy 2840 milliamperóra kapacitású akkumulátor biztosítja.


[+]

A One M9+ PCE szexepilje egyértelműen a hátlapra szerelt, 20 megapixel felbontású dupla kamera (egyik készíti a képeket, a másik a mélységet/távolságot vizsgálja), amit megtámogattak még szoftveresen is az Eye Experience-szel, valamint a uFocusszal. Az UltraPixel előlapi kamera a honlap leírása szerint 300 százalékkal világosabb felvételt tud lőni, mint a konkurens megoldások.


[+]

A 150,9 x 71,9 x 9,6 milliméteres és 168 grammos eszköz Android 5.1.1 operációs rendszert futtat, az előlapjának alján pedig egy ujjlenyomat-olvasót is találunk. Nem maradt el szerencsére a sztereó BoomSound hangszórópáros, a 4G/LTE, a Bluetooth 4.1, az ac-s WiFi, az A-GPS, illetve a microUSB csatlakozó sem. A HTC M9+ PCE 23990 indiai rúpiába kerül, ami járulékos költségek nélkül átszámolva 101 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Bemutatkozott a YU Yunicorn

    A YU legújabb készüléke a Redmi Note 3 ellen versenyez, köszönhetően többek között az 5,5 hüvelykes kijelzőnek, valamint a 4 gigabájt RAM-nak.

Előzmények

Hirdetés