Hirdetés

Bada blog: Hivatalos Wave 3 videó érkezett

Nemsokára a boltok polcaira kerül a Wave 3, a készülék képességeit most pedig egy nyolc perces felvételen mutatja be a Samsung. A felvételen bemutatják a fémből készült unibody borítást, valamint az akkumulátor kivételének módjára is fény derül. A továbbiakban a főszerepben a bada 2.0 lesz. Elsőként a képernyőzár testreszabása kerül elő, a háttérkép átállítása mellett az óra pozícióját és az időjárás-jelentést is állítgathatjuk. A készenléti képernyő oldalainak kezelése, a minialkalmazások és ikonok pakolgatása is bemutatásra kerül, a megoldást a koreai gyártó a Live Panel névvel illeti. A bada rendszer legújabb verziójában egyszerre akár több alkalmazást is futtathatunk majd, az ennek kezelésére szolgáló task managert a középső gombbal varázsolhatjuk elő.

A könyvtárkezelést is ismertetik, a 3D előnézet és az új mappa létrehozására szolgáló kétujjas gesztus is látható a felvételen. A fontosabb natív alkalmazásokat is láthatjuk a felvételen. A Social Hub és a Music Hub már ismerős lehet a gyártó régebbi készülékeiről, a Caster személyében viszont egy új programot kapunk, mely a tartalmak megosztására szolgál. Egy új csevegőszoftvert is kapunk, a ChatOn érdekessége, hogy bada mellett androidra, iOS-re és BlackBerry készülékekre is elérhető lesz, valamint egy számítógépes klienssel is rendelkezik majd. Természetesen a Samsung Apps továbbra is elérhető lesz a telefonokon, az újabb programokt a koreai cég saját alkalmazásboltján keresztül szerezhetjük majd be.

A videó vége felé ismét a Wave 3 készülék kerül a középpontba. A telefon WiFi Direct és DLNA-támogatással is el van látva, utóbbit AllShare nevű DLNA-kliens segítségével használhatjuk ki. Az 1,4 GHz órajelen pörgő processzorral szerelt mobil adatkommunikációs képességeit pedig 14,4 Mbps sebességű HSDPA és 5,76 Mbps sebességű HSUPA jellemzi. A hátlapon található kamera segítségével pedig HD, azaz 1280 x 720 képpontos felbontású videókat is rögzíthetünk majd.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények