Alkalmazásbemutató: PAK

Nem tudom, hogy rajtam kívül hányan szeretnek gázbuborékos védőcsomagolást pukkantgatni, mindenesetre a ritka szórakoztató elfoglaltsághoz tartozó hangot mindenki ismeri: "PAK". Agárdi László ügyességi játékát is pont így hívják, és mint az Olvasóink kitalálhatták, a feladat apró buborékok kidurrantása.

Önmagában az érintőkijelző nyomogatása nem lenne nagy kihívás, azonban ha a színes buborékok egyre gyorsabban zuhannak a játék végét jelentő alsó tüskék felé, ráadásul a háttér színe is folyamatosan változik, megnehezítve a kis lufik észrevételét, mindjárt sokkal nehezebb a durrogtató dolga. Ha pedig hozzávesszük, hogy a fekete buborékokat nem érdemes megérinteni, mert az addigi pukkasztással szerzett pontok nullázódnak, a Kedves Olvasó kezdheti érteni, hogy miként akad bőven kihívás a PAK-ot, vagyis az Endless Bubble Popping Funt játszva.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Nekem a játék megjelenésének egyszerűsége tetszett a legjobban: teljesen felesleges lett volna 3D-s buborékokat vagy speciális effekteket használni, így is keveset látni azokból a színes pörgő hátterek miatt, és pont ebben van a PAK nehézsége és vonzereje elásva. Szerkesztőségünkben is többen nekifutottak a buborékdurrogtatásnak, kisebb nagyobb sikerrel persze. Kíváncsian várjuk, hogy Olvasóink hány pontig jutnak, és hányadik helyre sikerül kvalifikálniuk magukat a játék ranglistáján. A PAK - Endless Bubble Popping Fun 7.0-ás vagy frissebb iOS-es készülékre tölthető le az alábbi linkre kattintva.

Azóta történt

  • Alkalmazásbemutató: Szókirakó 2

    Egy rejtvényjáték mai alkalmazásbemutatónk tárgya, amelyben, ahogyan a cím is elárulja, szavakat kell kirakni a különböző szinteken szétszórt elemekből.

Előzmények

Hirdetés