Alkalmazásbemutató: állati hangok babáknak!

Hirdetés

A mobiltelefonokat egy bizonyos kor fölött használják és vásárolják, azonban manapság annyi játék és készségfejlesztő alkalmazás elérhető okostelefonokra és táblagépekre, hogy egyre többet használják azokat a legkisebbek is. Kovács László, vagyis a Mediaart fejlesztése, Animal & Tool Sounds for Babies is a legfiatalabbakat veszi célba egy kis játékos tanulás érdekében.


[+]

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Az iOS-es termékekre elérhető játék, ahogyan a neve is jelzi, állatok és otthoni eszközök hangját szólaltatja meg, ha gyermekünk a megfelelő képet megérinti. A rendkívül egyszerű alkalmazás három fülre oszlik, amelyek között vízszintesen simítva lehet eligazodni. Mindhárom kategória hat elemet jelenít meg. Az első a háziállatokat képét, a második a háztartási eszközökét, a harmadik pedig a vadállatokét. Az Animal & Tool Sounds for Babies ennyit tud, és semmi többet, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne hasznos és jól használható arra, amire Kovács László kitalálta. A későbbiekben szívesen látnánk a kategóriák bővítését, és bár ez más életkort célozna meg, akár az állatok és eszközök neve is megjelenhetne, hogy a csemeték a betűkkel is ismerkedjenek. Az  Animal & Tool Sounds 7.1-es vagy újabb iOS-es eszközökre telepíthető, a készségfejlesztő játék az alábbi linkre kattintva érhető el.

Azóta történt

  • Alkalmazásbemutató: PAK

    A PAK, vagyis Endless Bubble Popping Fun gyors reflexeket és ujjmozgást igénylő lufipukkantgató játék iOS-re.

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: Magyar Logó Kvíz

    Szórakoztató és egyáltalán nem könnyű játék a Magyar Logó Kvíz, aminek a címe mindent elárul. Jó hír, hogy az alkalmazás iOS-re, Windows Phone-ra és Androidra is letölthető.

  • Alkalmazásbemutató: Laborom

    A magyar fejlesztésű egészségügyi alkalmazással grafikonokon is nyomon követhetjük vérnyomásunktól kezdve vércukorszintünkön át komolyabb laborértékeinket, illetve adatbázisba rendezhetjük gyógyszereinket.

  • Alkalmazásbemutató: Aspecto Memoria HD

    Magyar fejlesztésű memóriajáték az Aspecto Memoria HD, amely nagy felbontású képekkel és több nehézségi fokozattal kínál egy kis agytornát.

Hirdetés