Hirdetés

Akciófigyelő: Lenovo-napok a Notebook.hu-nál

Aki mostanában Lenovo okostelefon vásárlásán törte a fejét, érdemes lehet átnéznie a Notebook.hu akcióit, december 15-étől 18-áig ugyanis minden ilyen terméket minimum 15% kedvezménnyel lehet megvenni a listaárhoz képest. Akár 20 315 forintért is haza lehet vinni egy fekete vagy fehér Lenovo A1000-ret, de hacsak nincs szükségünk az aprócska kijelzőre, érdemes néhány ezressel kipótolni ezt az összeget, hiszen az A2010-ben 64-bites rendszerchip és nagyobb felbontású előlapi kamera kapott helyet, az akciót figyelembe véve pedig 24 565 forint az ára.

Felülre kerültek a Lenovo A2010 csatlakozói.
A belépőmodellek között a 64-bites A2010-et kínálja a Lenovo.[+]

Egy szinttel feljebb lépve figyelemre méltó választás lehet a 44 965 forintba kerülő S60, aminek Snapdragon 410 lapkája ugyan nem túl friss, viszont 2 gigabájt rendszermemóriával a háttérben korrekt sebességgel mozgatja meg a 720 x 1280 pixeles, 5 hüvelykes kijelzőt, nem maradt ki belőle a dual SIM és az LTE, kamerája pedig 13 megapixeles. A vadonatúj K6 már egy másik ligában játszik a 67 915 forintos, kedvezményes árával, de Snapdragon 430 rendszerchipje nyolcmagos processzorral és Adreno 505 grafikus gyorsítóval hajtja a Full HD felbontású IPS kijelzőt, ujjlenyomat-olvasója biztonságos és gyors feloldást biztosít, 3000 mAh kapacitású akkumulátorával pedig szinte biztosan nem kell nap végéig töltőt keresni.

Remekül van összerakva, az ergonómia sem rossz, de kompaktnak semmiképpen nem mondhatjuk
Az év egyik legjobb üzemidőmobilja a P2, ami remek választás a 100 000 forint körüli árszegmensben. [+]

A kínálat csúcsán nem más áll, mint az év egyik legjobb üzemidőbajnoka, a P2, aminek 14 nanométeres lapkája, Super AMOLED kijelzője és 5100 mAh kapacitású akkumulátora annyira jól dolgozik együtt, hogy 4-5 napig tényleg nem kér töltőt, miközben szinte minden benne van, amit 2016-ban egy okostelefontól elvárhatunk. Még teljes 109 900 forintos listaárával is méltán nyerte el tőlünk az Ajánlott minősítést, 93 415 forintért rendkívül figyelemre méltó! Az akció csak csütörtöktől vasárnapig érhető el, a teljes lista a linkre kattintva tekinthető meg.

Előzmények

  • Karácsonyi telefonajánló 2016

    Hagyományosnak mondható összeállítás: mit érdemes venni karácsonyra, ha mindenképpen kommunikációs berendezéssel lepjük meg szeretteinket. És magunkat.

  • Lenovo P2 - a hosszú kapcsolat titka

    14 nanométeres SoC és 5100 milliamperórás akkumulátor biztosít zseniális üzemidőt és kiegyensúlyozott teljesítményt a P2 belsejében. Megszületett az üzemidőmobil kategória?

  • Lenovo Vibe C2 - két nagy hibája van

    Ezek közül azonban csak az egyik javulhat: az eltúlzott ár nagy valószínűséggel mérséklődni fog, viszont a szűkös rendszermemória mindig komoly gát lesz a használat során.

  • Lenovo Vibe K5 Plus - telepcsere fémcsomagolásban

    Átlagos méretekkel, ám különleges tulajdonságokkal száll harcba a K5 Plus: sztereó hangszórópárt és lepattintható fém hátlapot kínál.

Hirdetés