Hirdetés

A TCL speciális kijelzője telefon méretben is elérhető

A TCL bemutatta a TCL 40 NXTPaper és 40 5G NXTPaper készülékeket papírszerű kijelzővel, kedvező áron.

Két 100 ezer forint alatti készüléket mutatott be ma a TCL, mindkettő a speciális, eddig csak tabletek és laptopokon elérhető NXTPaper fantázianevű, matt, papírszerű, színes kijelzővel tűnik ki a kategóriatársak közül, ami olvasáshoz és íráshoz is a papírhoz hasonló élményt nyújt, igény szerint monokróm rendszertémával, automatikus színhőmérséklet és fényerőbeállítással. Ennek a szemkímélés a lényege, amit egy TÜV-certifikáció is igazol. A TCL 40 NXTPaper és TCL 40 5G NTXPaper alapvetően a kedvező ajánlatok között indul, de a különleges kijelző mellett gyorstöltést, sztereó hangzást és 50 megapixeles főkamerát is kínál.

TCL 40 NTXPaper
TCL 40 NTXPaper [+]

A hardverről egyelőre kevés információ áll rendelkezésre, mindenesetre az egyik készülék LTE-kompatibilis, a másik, a nevéből is sejthető módon, 5G-képes szettel dolgozik. A TCL 40 NTXPaper 6,78 hüvelyken, FHD+ felbontás mellett hozza a jegyzettömb-érzést, a TCL 40 5G NXTPaper felbontása pedig HD+ 6,6 hüvelyken, cserébe élvezhetjük a 90 Hz-es képfrissítést. A 4G-s verzió viszont 32 megapixeles, kijelzőbe lyukadó előlapi kamerát kínál, amit 5 megapixeles ultraszéles látószögű és 2 megapixeles makró kísér a hátlapon, illetve 33 wattos gyorstöltést és 8 GB +8 GB (virtuális) RAM-ot.

TCL 40 5G NXTPaper
TCL 40 5G NXTPaper [+]

Az 5G szintén 5000 mAh-s teleppel dolgozik, de emellé már csak két, 2 megapixeles szenzor jutott (makró és mélység), illetve 6 GB +6 GB (virtuális) rendszermemória, szintén 256 GB belső tárhellyel. Ez utóbbi készülék nagyon úgy néz ki, mintha a TCL 40R 5G lenne, valószínűleg az is egyébként, ami, ha nem tévedünk, Dimensity 700-as szettet, 3,5 milliméteres jacket és NFC-t is jelent.


[+]

A részletes specifikációt még várjuk, az árak viszont a következőképpen alakulnak Európában, ahol elsőként lesz kapható a két, papírszerű kijelzővel szerelt készülék: 4G-vel 199 euró, 5G-képes változatban pedig 248 euró, ami jelen pillanatban 76 és 95 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés