Hirdetés

Rangos elismeréssel indítja európai karrierjét a TCL új táblája

iF termékdizájndíjat kapott a NXTPAPER 11-es tablet.

2023-ban 56 országból érkezett 11 000 nevezés az iF Nemzetközi Tervező Fórumhoz az iF Design Award címre pályázóként. Az egyik termékdizájndíj nyertese a TCL lett az MWC-n bemutatott NXTPAPER 11-es táblagéppel. A készülékben debütál a TCL új generációs NXTPAPER 2.0-s technológiája, mely az IPS LCD panel fényerejét, színhőmérsékletével kékfény-kibocsátását úgy képes szabályozni, hogy az minél kellemesebb legyen az ember szemének. A táblagép kékfényszűrője megkapta a TÜV bizonyítványát is, a védőüvegen pedig tükröződésgátló, papírszerű felület van, mellyel az írás is könnyebb a tableten.

A tesztre kapott modell első bekapcsolás után, a fehér homogenitásával a sarkoknál itt akad azért probléma, a teszt során kiderül, hogy a különböző képjavító szoftverek ezen segítenek-e
A tesztre kapott modell első bekapcsolás után, a fehér homogenitásával a sarkoknál itt akad azért probléma, a teszt során kiderül, hogy a különböző képjavító szoftverek ezen segítenek-e [+]

A kijelző 10,95 hüvelykes, 2000 x 1200 pixeles felbontású 15:9 a képaránya, és támogatja az érintőceruzás parancsbevitelt is. A készülék európai értékesítése 269 euróért indul Spanyolországban ma, derült ki egy sajtóközleményből, az árban benne van a 4/128 GB-os tablet mellé egy kinyitható védőtok és a 4096 nyomásponton érzékelő ceruza is. Ez jelenleg 99 ezer forintnak megfelelő összeg.

A Helio P60T lapka által hajtott eszköz Android 13-as rendszerrel debütál, hozzánk pedig ma megérkezett egy tesztdarab is, így hamarosan saját tapasztalatainkkal fűszerezve tudjuk bemutatni a tabletet. Egyelőre a magyar megjelenés dátumát, illetve a hivatalos hazai ajánlott árakat nem ismerjük, de már kértük a TCL itthoni képviseletét, hogy küldjék el az ezekre vonatkozó infókat, amint ezeket megkaptuk, frissítjük a hírt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés