6 millió regisztráció érkezett a ZUK Z2-re

Ahogy azt talán már többen tudják, pár nappal ezelőtt bemutatkozott a Lenovo fennhatósága alá tartozó, ám különálló cégként működő ZUK legújabb készüléke, a Z2. A Kínai Népköztársaságban június 7-től lesz kapható a mobil, addig pedig a regisztrációkat lehet leadni rá, amiből rengeteg érkezett. A vállalat ugyanis közétette, hogy eddig több mint hatmillió igény futott be a kütyüre, ami nem egyenlő a tényleges megvásárlással, sőt, az előrendeléssel sem, mégis kiváló eredménynek mondható.


[+]

A hatalmas népszerűség persze egyáltalán nem véletlen, hiszen a telefon beáll a viszonylag kompakt, mégis rendkívül erős modellek sorába, köszönhetően az 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőnek, valamint a Snapdragon 820 chipsetnek. A ZUK más téren sem aprózta el legújabb termékét, ugyanis belül 4 gigabájt RAM, 64 gigabájtos adattároló, valamint 3500 milliamperórás akkumulátor rejtőzik, hátul pedig egy 13 megapixeles kamerával lehet fotózni. Az impozáns felszereltség mellé meglehetősen alacsony árazás társul, mivel külföldön 275 dollárba kerül a Z2, ami járulékos költségek nélkül átszámolva 75 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

Előzmények

  • Szinte nincs titka már a OnePlus 3-nak

    Evan Blass újra munkában, szinte mindent elárult a kínaiak következő csúcskészülékének specifikációiról.

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés