1,5 millió darab Mi Max talált gazdára

Hirdetés

A Xiaomi körülbelül két hónapja mutatta be a 6,44 hüvelykes óriásphabletjét, amely Mi Max névre hallgat. Ahogy azt a gyártó termékeitől megszokhattuk, a Mi Max is roppantul kedvező árazást kapott, így érthető, hogy nagyon sokan érdeklődtek iránta, 8 millió regisztráció futott be a kütyüre. Most egy kínai elemzőcég állította, hogy 1,5 millió darab mobilt szállított le a gyártó mindenestül, ami persze elég sok viszonteladói példányt foglal magában, de a többsége még így is a kínai végfelhasználók kezébe kerülhetett.

Egy olvasói felajánlásnak köszönhetően már mi is kipróbáltuk a Xiaomi óriását.
Egy olvasói felajánlásnak köszönhetően már mi is kipróbáltuk a Xiaomi óriását. [+]

A 1,5 millió darab a kategóriában abszolút rekordnak számít, a 6 hüvelyknél nagyobb kijelzőjű mobilok idén ugyanis 300 000 leszállított darab alatt voltak a vizsgált idő alatt, noha érdemes megjegyezni, hogy még nem sok gyártó állt elő ekkora óriással ebben az évben. A vonatkozó posztot egyébként a Xiaomi alapítója, Lei Jun is megosztotta azzal a kommenttel, hogy a heavy userek legjobb választása a Mi Max.

Azóta történt

  • Óriásphablettel készül a Honor is

    Már a kínai hírközlési hatóság asztalán is járt a 6,44 hüvelykes Mi Max-konkurens, ami rövid időn belül a nagyközönség elé tárulhat.

  • Nougatot kapott a Xiaomi Mi Max

    A Xiaomi legnagyobb készüléke is lassan Android 7.0-ra frissül, bár elvileg még béta állapotú szoftvert dobtak a nemzetközi variánsokra.

Előzmények

  • Xiaomi Mi Max - óriásnak kecses, kecsesnek óriási

    Az óriásphabletek kínálatát most a Xiaomi bővítette az eddigi legnagyobb mobiljukkal: a hatalmas kijelző mögött erőteljes akkumulátor bújt meg, az árazás pedig hű a gyártóhoz.

  • Megérkezett a legolcsóbb Xiaomi Mi Max

    Most már nem a 3/32 gigabájtos kiadás az alapmodell, hanem a 2/16 gigabájtos, ami ennek megfelelően jóval barátságosabb árcímkét mutat magán, mint társai.

  • Érkezhet a még olcsóbb Xiaomi Mi Max

    A kínai gyártó 6,44 hüvelykes kijelzővel szerelt óriásmobiljának kezdőára nagyon barátságos Kínában, de nemsokára itt a 2/16 gigabájtos variáns, ami még ennél is kedvezőbb árképzéssel hódíthat.

Hirdetés