Óriásphablettel készül a Honor is

Hatalmas sikereket ér el a Xiaomi Mi Max Kínában, ahol a nagy kijelzőjű termékekre alapvetően komoly kereslet van, nem lehet véletlen, hogy a Huawei fennhatósága alá tartozó Honor is készülődik egy 6,44 hüvelykes kijelzővel ellátott termékkel, az EDI-AL10 munkanevű eszköz már a TENAA jóváhagyását is megkapta. A 1440 x 2560 pixeles kijelző komolyabb felbontású, mint az a Full HD panel, amit a Mi Maxban láttunk, hardveréről pedig annyit tudunk, hogy nyolcmagos, 2,5 GHz-es processzort kap 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos belső tárolóval.

Már a TENAA jóváhagyását is megkapta a termék. Már a TENAA jóváhagyását is megkapta a termék.
Már a TENAA jóváhagyását is megkapta a termék. [+]

A 178,8 x 90,9 x 7,18 milliméteres dimenziók ismét egy vékony óriásmobil közeledtét jelzik, a 4400 mAh kapacitású akkumulátor és a 219 grammos tömeg elfogadhatónak nevezhető. A kütyü hátlapján nem csak ujjlenyomat-olvasó, hanem egy 13 megapixeles kamera is dolgozik majd, előre 8 megapixeles érzékelőt pakol a Honor.


[+]

A kínai reklámok alapján szinte biztosra vehető, hogy Honor Note 8 néven debütál a masina, a megjelenés dátumát és a várható árat azonban nem árulták el a virtuális plakátok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • 1,5 millió darab Mi Max talált gazdára

    A nyolcmillió regisztrációhoz képest nem kimondottan sokat szállított le a gyártó, viszont így sincs okuk panaszra, van kereslet a 6,44 hüvelykes kijelzőjű phabletre.

Hirdetés