Hirdetés

16 nap üzemidőt ígér a Xiaomi Smart Band 8

Egyedi, opcionálisan nyakba vagy cipőre akasztható formával érkezett meg a legújabb Xiaomi Smart Band.

A Xiaomi 13 Ultra mellett két táblagépet, televíziót és a Smart Band sorozat legújabb tagját, a Band 8-at is bemutatták ma Kínában. A karperec teljesen új formával érkezik, marad viszont a Band 7-ből az 1,6 hüvelykes AMOLED kijelző 60 Hz-es frissítéssel, 600 nites maximális fénysűrűséggel, mindig éber móddal és cserélhető számlapokkal. A kialakítás vízálló, a gyártó szerint 50 méteres mélységig bírja az eszköz, adott az 5 ATM minősítés.


[+]

Maradt a kapszulaforma dizájn is, ám az egybeöntött gumiszíjat eldobták, helyette a Band 8 különböző méretű fülekkel rendelkezik a különböző típusú szíjakhoz (ezek között van bőr, szövött, fém, TPU), a felhasználó kedvétől függően cserélgetheti ezeket. A karkötő a megfelelő nyakláncon hordható lógóként is, illetve futóedzés rögzítéséhez cipőre is csatolható egy megfelelő tokban.

[+]

Fitnesz terén van szívritmus monitor, SpO2-mérésre alkalmas szenzor, a szoftver pedig képes alvás- és menstruációs ciklus figyelésére is. Adott a stressz-szint mérése, valamint VO2 Max értékek számítása. Az összesen 150 sportmód rögzítését ígérő eszköz képes mérni futóedzéseknél a lépések gyakoriságát, a lépéshosszt, az érkezési erőt, egy interaktív boksz módban pedig a gyorsulásmérőt használva elvileg az ütések erejét is képes kiszámítani.

Fitnesz-kütyü mellett divatkiegészítőként pozícionálják a Smart Band 8-at
Fitnesz-kütyü mellett divatkiegészítőként pozícionálják a Smart Band 8-at [+]

A kínai modellekben van NFC, vannak előre telepített játékok (puzzle, 2048, sudoku), adott az értesítéskijelzés, illetve vannak elérhető fitnesz célok. A beépített akku 190 mAh-s, ezzel a Xiaomi szerint a Band 8 üzemideje a mindig éber kijelzés nélkül 16 napra tehető két töltés között. A karkötőt egyelőre csak Kínában dobják piacra, ott az NFC-s változat 279 jüan, az NFC nélküli modell 239 jüanba kerül. Ez 11 ezer és 13 ezer forintnak megfelelő összeg, azt nem tudni, hogy hozzánk mikor és mennyiért érkezik majd az eszköz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés