- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Rég jártam errefelé. Érdekelne, hogy van-e mostanság olyan (lehetőleg) CM alapú ROM, ami beéri a gyárinál kisebb partícióval is és legalább az állapotsori kapcsolók benne vannak a CM-ből? Vagy esetleg egy viszonylag stabil ICS? Az a bajom, hogy gyári partíciókiosztással egyszerűen nem férek el a telón, hiába pakolok át minden lehetséges appot az SD-re.
-
sing1ep1ayer
őstag
Nemrégiben segítettetek CM-mel kapcsolatban, hogy elférjek vele a 128 megás partíción. Remekül bevált, hogy előre kiszedem belőle a felesleges alkalmazásokat. Érdekelne viszont, hogy kiszedhető-e büntetlenül telepítés előtt a Galéria, File Manager, illetve a gyári böngésző, ha teszek fel helyettük mást a ROM telepítése után? Ezeket ugyanis senki nem írta.
-
sing1ep1ayer
őstag
Korábban megtanultam itt, hogy Blade-re a CM-et karcsúsíthatom úgy, ha WinRARral megnyitom a letöltött .zip fájlt és az appok közül kitörlök pár feleslegeset, mint például a Cyanbread téma, Livewallpapers, Voicedialer... satöbbi. Lenne két újabb kérdésem:
1.) Ha nem kiszedek, hanem berakok egy .apk-t, akkor az rögtön települ majd a rendszerrel?
2.) Ha egyesre igen a válasz, akkor az ADW indítót is kitörölhetem előre, amennyiben egy másik launchert bedobok helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest